Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Accesis / Referinte / Somaco Group

Somaco Group

 

„Am avut nevoie să găsim o firmă pentru trainingul de engleză de afaceri. Somaco Group este o companie mare, deci am căutat un partener care să aiba un knowledge base/background-ul și experiența necesară, precum și capabilitățile de management pentru a susține desfasurarea întregului proces pentru echipele noastre din toată țara (Adjud, Roman, Timișoara, Târgoviște, Buzău, Teiuș și București).

Am știut că trebuie să folosim puterea online-ului și ne-am uitat la câteva firme care să ne ofere instrumentele necesare pentru e-learning și în același timp să ne asigure că vom obține tot ce este mai bun din acest training.

Accesis a prezentat toate avantajele competitive atât pentru online, cât și pentru cursurile onsite, iar experiența noastra a fost foarte frumoasă. Am gasit persoane pregătite, care să ne înțeleagă și să ne asculte, au făcut tot ce trebuie să facă pentru a ne ajuta să ne îndeplinim scopurile.

Echipa care a lucrat cu noi a fost bine pregătită, implicată, au facut treabă foarte bună și le apreciem eforturile.

Găsirea unui partener potrivit a fost cheia care a făcut ca scopul nostru să devină realitate.”

Simona Șerban – HR Director, Somaco Grup

 

www.somaco.ro

 

Accesis Human Resources

Pentru a intelege nevoile dvs. am deschis dialogul Accesis Human Resources. Manageri cu experienta va vor fi mentori. Trainingul aici inseamna bucuria impartasirii experientelor de top.

Accesis Train Conversation

Ne aliem în drumul spre a fi înțeleși prin cursurile de comunicare în limba straină. Acestea simuleaza situațiile cele mai dese de comunicare pe care le întâlniți zilnic într-o țară străină sau în mediul de lucru.

8 secrete pentru invatarea limbilor straine.
Tot ce ai vrut sa stii, intr-un singur articol.

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa de email in campul de mai jos