Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Accesis / Referinte / Mb Distribution

MB Distribution

Compania MB DISTRIBUTION, distribuitor autorizat de tehnică de calcul (computere, imprimante, copiatoare, UPS-uri, etc.) pune accent pe pregătirea profesională continuă a angajaților și pe extinderea abilităților de comunicare într-o limbă străină, pe înțelegerea corectă și rapidă a mesajelor și pe însușirea unor cunoștințe utile legate de civilizația europeană (și nu numai) vorbitoare de limbă engleză. 

În acest context, MB DISTRIBUTION a beneficiat de serviciile de calitate ale ACCESIS cu ocazia unei serii de cursuri de limbă engleză din domeniul business. Participanții au fost foarte mulțumiți de modul de predare, de dinamica desfășurării cursurilor, de pregătirea trainerilor. 

Apoi am început o colaborare pe traduceri din domeniul tehnic (manuale de instrucțiuni pentru diverse echipamente), unde am beneficiat de o comunicare excelentă, prețuri bune și termene de livrare corecte, fără întârzieri. La fel și pe traducerile din domeniul economic (contracte). 


Colaborarea noastră cu ACCESIS a început acum doi ani și sperăm să continue la același nivel, deoarece, din punctul nostru de vedere, ACCESIS înseamnă profesionalism, calitate, promptitudine.


Elena Ciurariu - Director economic, MB Distribution www.mbd.ro 

Accesis Human Resources

Pentru a intelege nevoile dvs. am deschis dialogul Accesis Human Resources. Manageri cu experienta va vor fi mentori. Trainingul aici inseamna bucuria impartasirii experientelor de top.

Accesis Train Conversation

Ne aliem în drumul spre a fi înțeleși prin cursurile de comunicare în limba straină. Acestea simuleaza situațiile cele mai dese de comunicare pe care le întâlniți zilnic într-o țară străină sau în mediul de lucru.

8 secrete pentru invatarea limbilor straine.
Tot ce ai vrut sa stii, intr-un singur articol.

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa de email in campul de mai jos