Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Atitudine Valori Clienti Program de sprijin FAQ Protejarea datelor
Accesis / Despre Noi

Despre noi

 

Daca ați căutat un partener care să vă asculte și să vă ințeleagă, ne bucurăm ca ați ajuns aici.


Suntem o companie romaneasca fondată in 2007 care încă de la începuturi a câștigat încrederea companiilor multinaționale și companiilor românești prin deschiderea cu care am purtat dialogul cu clienții noștri precum și prin dinamismul asigurat de sistemele informatice implementate in ultimii ani. 

 

Puteți vedea aici câteva dintre recomandările noastre.

 

In prezent companiile urmăresc să permanentizeze trainingul oferit angajaților, pentru a-și menține prin aceasta un nivel înalt al calității serviciilor. Avându-ne ca partener veți putea accesa atât condiții financiare care susțin această nevoie, cat și servicii la cel mai înalt standard.

 

Toate acestea, vin împreună cu sisteme informatice implementate în ultimii ani în Accesis și care susțin o maximă adaptare și customizare a cursurilor și activităților suport.


Echipa este alcătuită din profesori care predau cursurile de limbă străină în cadrul Accesis Train Conversation și traineri care predau cursuri de comunicare în cadrul Accesis HR companiilor multinaționale (in principal) care au nevoie sa își instruiască angajații în aceste domenii.

 

Accesis Translations reprezinta o activitate suport pentru clientii nostri care au nevoie de traducerea documentatiei interne si a actelor juridice si pentru interpretariat in cadrul evenimentelor. Aici lucram cu o echipa de peste 30 de traducatori colaboratori care traduc în și din, peste 20 de limbi straine.


Pe langa aceste servicii in Accesis dezvoltam continuu, de peste 8 ani, un trainer virtual - Accesis Vocabulary Trainer (AVT), care a fost implementat in mai multe companii romanesti si multinationale si care accelereaza cu peste 40% invatarea englezei si germanei. Cele 6 module principale AVT acopera arii variate, de la limbaj de afaceri, la limbaj juridic, politic, economic sau medical, ajutand la dobandirea abilitatilor lingvistice necesare in mediul corporate. Pe site-ul produsului puteti urmari un film de prezentare.


Profesorii și trainerii din Accesis sunt nu numai buni teoreticieni ci, prin activitatile zilnice sunt permanent conectati la mediul de afaceri, avand certificari si expertiza in domeniul predat. Ei adapteaza cursurile in functie de nivelul de experienta al participantilor si sectorului de industrie din care fac parte. 

 

Pentru mai multe detalii vă invităm să ne contactați.

 

Accesis. Înțelegem ca să fim înțeleși.


Artemisa Negrila - GM Accesis