Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Accesis / Contact

Contact


SC. Accesis Training SRL

Piata Victoriei, Str Nicolae Titulescu nr 1.
CUI: RO 21467042
Cont: RO64 INGB 0000 9999 0334 1409

Tel/ Fax: 021-795-3414

 

  • Main: office @ accesis.ro
  • Vanzari: suport @ accesis.ro
  • Presa: media @ accesis.ro
  • Licente AVT: avt @ accesis.ro
  • Afiliere: afiliati @ accesis.ro


www.accesis.ro

 

Cum ma inscriu la cursuri?

Pentru inscriere rapida va rugam sa ne sunati la nr021-795-3414. 

Sau ne puteti trimite un email la adresa: office @ accesis.ro mentionand:

1. Cursul la care doriti sa participati (in cazul in care doriti sa inscrieti doua sau mai multe persoane la acelasi curs mentionati numele acestora)
2. Datele de facturare (persoana fizica - datele de pe buletin: nume, serie, nr, CNP/ pers juridica - date de facturare)
3. Introduceti datele de contact ale persoanelor care urmeaza sa participe: Nume si prenume, adresa de e-mail si telefon (necesare pentru contact si emiterea diplomelor)

Cum platesc?

Varianta 1 - Prin transfer bancar in unul dintre conturile: RO64 INGB 0000 9999 0334 1409 sau BRD: RO11BRDE445SV32947924450

Varianta 2 - Achitati un avans pentru rezervarea locului in conturile de mai sus si diferenta in ziua participarii la curs.

Conditiile de returnare a avansului: 100% pentru retragere cu 10 zile inainte de curs, 50% cu o saptamana inainte de curs. Avansul achitat nu se returneaza daca va retrageti cu mai putin de 5 zile inainte de inceperea  cursului.

Varianta 3 - Persoanele juridice pot achita prin ordin de plata.

La cererea dumneavoastra, factura fiscala in original va poate fi expediata prin posta sau o puteti ridica de la sediul Accesis.Formular de contact online

Nume
Email
Telefon
Mesaj


Accesis Human Resources

Pentru a intelege nevoile dvs. am deschis dialogul Accesis Human Resources. Manageri cu experienta va vor fi mentori. Trainingul aici inseamna bucuria impartasirii experientelor de top.

Accesis Train Conversation

Ne aliem în drumul spre a fi înțeleși prin cursurile de comunicare în limba straină. Acestea simuleaza situațiile cele mai dese de comunicare pe care le întâlniți zilnic într-o țară străină sau în mediul de lucru.

8 secrete pentru invatarea limbilor straine.
Tot ce ai vrut sa stii, intr-un singur articol.

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa de email in campul de mai jos