Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Accesis

Accesis Vocabulary Trainer

VIZITEAZĂ SITE-UL AVT

 

AVT este prescurtarea de la Accesis Vocabulary Trainer  și este este un program soft foarte avansat pe bază de licenţă care vă ajută să accelerați cu peste 40% învățarea limbii engleze și germane.

 

AVT va oferă libertate, acuratețe si siguranță de sine în utilizarea expresiilor legate de o arie specifică de interes, pe toate nivelurile limbii -  vă preia de pe nivelul A1, A2, B1 și vă aduce până la nivelul C2 într-o perioada de 6 luni până la 1 an, prin sistemul de învățare ghidată care vă ajută:

 

să purtați dialoguri libere cu vorbitori nativi: să vă exprimați sentimentele și reacțiile, interesul, regretul, surpriza, etc, în relație cu diferite evenimente și experiențe, să argumentați, să caracterizați persoane şi acţiuni, să solicitați permisiunea, să formulați concluzii, să exprimați condiţii, etc.

să construiți o conversație fluentă în engleză: să vă exprimați opiniile, acordul sau dezacordul, punctele de vedere personale, să solicitați în mod adecvat opiniile partenerilor de dialog, să oferiți clarificări și să faceți comentarii în variate situații de comunicare. 

să stăpâniți engleza în diverse situații de comunicare: să oferiți argumante, să descrieți oameni și acțiuni, să solicitați permisiunea, să formulați concluzii, să exprimați condiții.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AVT este adaptat tuturor tipurilor de medii și domenii de lucru transformând lingvistica într-o știință exactă, prin sistemul ghidat și intuitiv de învățare, și cuprinde modulele:
 
Modul AVT Optimal Performance (A1 -B2)
Modul Focus pe Exprimare (B2-C2)
Modul Business Focus
Modul Law and Business Communication
Modul Politics & Business
Modul Medical
    

Pentru detalii despre fiecare modul în parte, vă rugăm accesați site-ul de produs www.accesisavt.ro

 

O licență înseamnă achiziționarea unui modul a cate 30 de training set-uri. Odata instalat, AVT nu mai depinde de accesul la internet sau de rularea DVD-uluiLicența nu implică update-uri decât în cadrul contractelor cu persoane juridice, dacă acest lucru este stipulat contractual.

 

Comenzi, ofertă și detalii la tel: 021-795-3414 / 0727-577-390 / 0740-823-609

Accesis Human Resources

Pentru a intelege nevoile dvs. am deschis dialogul Accesis Human Resources. Manageri cu experienta va vor fi mentori. Trainingul aici inseamna bucuria impartasirii experientelor de top.

Accesis Train Conversation

Ne aliem în drumul spre a fi înțeleși prin cursurile de comunicare în limba straină. Acestea simuleaza situațiile cele mai dese de comunicare pe care le întâlniți zilnic într-o țară străină sau în mediul de lucru.

8 secrete pentru invatarea limbilor straine.
Tot ce ai vrut sa stii, intr-un singur articol.

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa de email in campul de mai jos