Home Cursuri AVT Examene Despre Noi Referinte Articole Cursul lunii Cariere Contact Blog
Accesis / Cursuri / Negociere Asertivitate Si Succes

Negociere, Asertivitate si Succes

Descarcati descriere curs

 

Scopul  comunicarii  de  negociere  este  influenta  reciproca  in  vederea  gasirii  unei alternative de colaborare astfel ca impreuna partile sa realizeze lucruri mai bune decat separat.

 

Negocierea este un proces permanent fie ca este adresat la nivel personal fie ca se desfasoara intre state, guverne sau sindicate si patronate. Pentru ca negocierea sa duca la cele mai bune alternative interlocutorii trebuie sa-si transmita viziunea personala intr-un un mesaj coeziv.
 


Se adreseaza:

- Persoanelor care doresc sa faca parte din procesul de luare a deciziilor care ii afecteaza
- Persoanelor  care  doresc  sa  inteleaga  si  sa  asimileze  procedeele  de  negociere asertiva si astfel sa isi imbunatateasca sansele de a obtine rezultatele scontate


Obiective:

- Intelegerea etapelor si a obstacolelor in negociere
- Identificarea factorilor cu potential conflictogen in cadrul negocierii
- Parcurgerea etapelor de evaluare, pregatire si identificare a intereselor in negociere identificarea standardelor obiective si abordarea modalitatilor de generare a optiunilor
- Abordarea empatica a diferitelor tipuri de clienti Intelegerea principiilor si tehnicilor de asertivitate Construirea relatiilor prin comportamentele asertive


Nota: Cursul de negociere poate fi urmat de un program de 3-5 luni de coaching moderat de Accesis (o sesiune la 2 saptamani, 2 ore per sesiune) avand ca scop transferarea abilitatilor si cunostintelor de negociere de la seniori la juniori, revizuirea si fixarea cunostintelor din cursul de Negociere si discutii pe task-uri individuale si de grup.

Numar participanti: minim 4, maxim 10


Program: 2 zile, 9.00 -17.00
Ziua 1: Negociere
Ziua 2: Asertivitate

Cost: 600 RON/ 2 zile

Descarcati descriere curs

Accesis Human Resources

Pentru a intelege nevoile dvs. am deschis dialogul Accesis Human Resources. Manageri cu experienta va vor fi mentori. Trainingul aici inseamna bucuria impartasirii experientelor de top.

Accesis Train Conversation

Ne aliem în drumul spre a fi înțeleși prin cursurile de comunicare în limba straină. Acestea simuleaza situațiile cele mai dese de comunicare pe care le întâlniți zilnic într-o țară străină sau în mediul de lucru.

8 secrete pentru invatarea limbilor straine.
Tot ce ai vrut sa stii, intr-un singur articol.

Aboneaza-te la newsletter!

Introdu adresa de email in campul de mai jos